Materialer til strømledning stik sprøjtestøbemaskine

Materialer til strømledning stik sprøjtestøbemaskine

Det vigtigste materiale, der normalt bruges i sprøjtestøbemaskiner til netledningsstik, er plastik.

https://www.zaogecn.com/power-cord-plug/
Almindelige plastmaterialer omfatter:
Polypropylen (PP):Polypropylen er et almindeligt anvendt plastmateriale med god mekanisk styrke, kemisk resistens og termisk stabilitet. Den er velegnet til fremstilling af stikskaller og nogle interne komponenter.
Polyvinylchlorid (PVC):Polyvinylchlorid er et almindeligt plastmateriale med gode elektriske isoleringsegenskaber og er meget udbredt til isolering af ledninger og kabler samt stik- og kabelhuse.
Polycarbonat (PC):Polycarbonat er en ingeniørplast med fremragende varmebestandighed, slagfasthed og gennemsigtighed. Det bruges ofte til at lave gennemsigtige eller gennemsigtige dele af stik.
Nylon: Nylon er en ingeniørplast med god mekanisk styrke, slidstyrke og kemisk resistens, og er velegnet til brug ved fremstilling af slidbestandige dele og stik til stik.
Polystyren (PS):Polystyren er et almindeligt plastmateriale med gode elektriske isoleringsegenskaber og stivhed, og er velegnet til fremstilling af isoleringsdele og skal af stik.
Med hensyn til affaldsbortskaffelse omfatter affaldet, der genereres under sprøjtestøbningsprocessen, hovedsageligt følgende typer:

Tportmateriale og løbemateriale fremstillet under sprøjtestøbningsprocessen kan genbruges og genbruges øjeblikkeligt af ZAOGEplastgranulator/plastknuser/plastkværn

ZAOGE øjeblikkelig knusning øjeblikkelig brug af system til at hjælpe dig med at løse det.
"Den mellemhastighed 300rpm plastgranulator/plastikknuser/plastikkværn er velegnet til knusning af bløde indløbsmaterialer som halogenfri, PVC, PP, PE, TPR osv. For eksempel sprøjtestøbningsstøbte plastikmaterialer som strømledningsstik, datakabler og kabelekstruderinger.
Med det "V"-formede blad er skæringen af ​​materialer mere ensartet. Den er støjfri, skruefri og har et præcisionsintegreret støbedesign, der gør det nemmere og hurtigere at skifte farver og materialer. Udstyret vedtager Taiwan-motor- og controllerkomponenter, som har lavt strømforbrug, lang levetid og sikrer stabil og sikker drift. Det kan spare omkring 600USD elektricitet om året for 0,75kw strøm. Transmissionsenheden bruger europæiske standardremskiver, der er blevet statisk og dynamisk afbalanceret, hvilket gør betjeningen mere smidig og udskiftningen enklere.

 


Indlægstid: 20. maj 2024